Bemutatkozás

Néhány szó rólam

Veres Márk vagyok. Sportoló, edző és jóga oktató. Idén 20 éve sportolok, amit szabadstílusú BMX-el kezdtem és űztem 13 évig profi szinten és, amit a mai napig, de már csak hobbi szinten. Életem nagy részét a teljesítménysportok teszik ki. Crossfitben is elértem a profi szintet, bár egy derékprobléma miatt, egy ideig szüneteltetnem kell az ebben való versenyzést, viszont természetesen azóta is aktívan, magas szinten edzek funkcionálisan és küzdősportolok a rengeteg tanulás mellett.

Test és elme harmóniája

A testi fizikum mellett rendkívül fontosnak tartom az elmét és a lelket, mert ezek fejlesztése nélkül lehetetlen teljes életet élnünk vagy akárcsak egy fókuszpontot beállítanunk. Ezért is lettem jógaoktató, amivel még magasabb szintre tudtam vinni a tudatosságot, a belülre figyelést a légzéstechnikákat, a fókuszpont-beállítást és meditációt.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Az izmok és a tudás tesznek minket erőssé

A tanulmányaim nem korlátozódnak kizárólag a sportra. Szilárd meggyőződésem, hogy minden összefügg mindennel, ezért a több tudományon és szakterületen átívelő gondolkodás elengedhetetlen.
A platóni filozófia híve vagyok mely szerint a főbb tudományterületek (pl. pszichológia, matematika, dialektika, fizika, biológia, csillagászat, történelem, vagy  művészetek) ismerete elengedhetetlen a világra való teljes rálátáshoz és tökéletes gondolkozásmódhoz… már ha valóban létezik ilyen. Elég már csak abból kiindulni, hogy mind más-más részét dolgoztatják az agynak és milliónyi más-más idegpályákat erősítenek meg, amik megannyi más folyamatot indítanak be a testünkben, lelkünkben.
Ezért, aki ismer, vagy követi a munkásságom, az tudja, hogy az életem másik részét a tanulás tölti ki, amit minimálisan sem érzek kényszernek, hanem épp ellenkezőleg! Istenien csodás dolognak tartom az Önmagunk és ezáltal mások fejlesztését.

Veres Márk és az Egészséges Mozgás csak RÁD vár!

Kövesd a munkásságom, várlak az óráimra! Ígérem, hogy a tudásom legjavát fogom neked nyújtani!
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]